Internat

I Granåsen skisenter, nærmere bestemt den gamle Sivilforsvarsleiren finner du Trønderhopp Internat. Her har vi fine hybler til leie for de som ønsker å bo nær skisenteret, skolen og marka. 


Internatet består av to bygg med ti hybler i hver. Hvert rom er utstyrt med eget bad. Det er klesskap, en seng, sofa og bord og det er et skrivebord på hvert rom. Rommene er ca 15 kvm inkludert bad. Det er store vinduer og en luftig åpen følelse på hvert rom. 

I hvert bygg er det fellesrom med TV, kjøkken og vaskerom med felles vaskemaskin. I tillegg er det en stor utebod hvor ski og sykler kan lagres.

Internatet ligger i umiddelbar avstand til hoppbakken, Olympiatoppen Midt-Norge og Impulse treningssenter. Det er 2,7 km til Heimdal videregående skole. Nærmeste butikksenter finner man på Rema Stavset som er 1,5 km unna. Buss stopper rett ved internatet og holdeplassen betjenes jevnlig. Det er mulighet for parkering på området dersom man har egen bil.

Vi praktiserer frihet under ansvar. Det vil si at det er jevnlig tilsyn, men det vil ikke være en egen vakt som er tilstede hele døgnet. Det vil likevel være mulig å nå en ansvarlig på telefon om det skal være noe. Daglig leder og trenere bor i nærområdet og er tilgjengelige.

For at man skal ha et miljø hvor alle kan trives er det viktig at man har et sett med regler å forholde seg til. Derfor har vi en streng, men rettferdig linje som vi forventer og forlanger at man følger. Brudd på reglementet kan føre til at man mister retten til å bo på internatet.

I leien er det inkludert middag fem dager i uken. Middag blir servert oppe i Sparebank 1- hytta vår, som ligger 200 meter fra internatet. 

Dette må du ha med selv:
- laken, dynetrekk og putetrekk (x2)
- håndklær

Kontakt daglig leder Vegard Haukø Sklett på 917 90 952 vegard.sklett@tronderhopp.no eller styreleder Oddny Estenstad på 913 99 653/ oddnye1@me.com dersom du har noen spørsmål vedrørende vårt internat. 

VELKOMMEN TIL OSS!

     

Levert av